Για το Ξενοδοχείο Μαρίνα

Ξενοδοχείο Μαρίνα, Θέρμα Ικαρία

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!

To Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Μαρίνα, με θέα στη θάλασσα, βρίσκεται στα Θέρμα, τη Λουτρόπολη της Ικαρίας, φημισμένη από την αρχαιότητα για τα ιαματικά λουτρά της και τη μοναδική θεραπευτική δράση τους. Το Ξενοδοχείο Μαρίνα, κτισμένο σε ύψωμα με πανοραμική θέα στο Αιγαίο και το γραφικό όρμο των Θέρμων, προσφέρει ιδιαίτερες στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας για μία απολαυστική διαμονή στο φιλόξενο νησί της Ικαρίας.

Σε απόσταση μικρότερη των 100 μ. από το Ξενοδοχείο Μαρίνα, κατεβαίνοντας ένα δημοτικό δρομάκι διαμορφωμένο σε πλατύσκαλα, βρίσκεστε στο κέντρο του οικισμού, δίπλα στην παραλία των Θέρμων με την ωραία αμμουδιά, ιδιαίτερα φιλική για τα παιδιά, τις εγκαταστάσεις SPA της λουτρόπολης, που μπορείτε να κάνετε λουτροθεραπεία σε ατομικούς και ομαδικούς λουτήρες, και τη μικρή πλατεία μπροστά στην παραλία με γύρω – τριγύρω τα παραδοσιακά καφενεδάκια, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Κολυμπώντας σε συγκεκριμένα σημεία στη θάλασσα, συναντάτε φυσικούς θερμούς ταμιευτήρες που σας επιτρέπουν να απολαύσετε, με πιο χαλαρό τρόπο, το ζεστό και θεραπευτικό νερό των ιαματικών πηγών της Ικαρίας.

Το Ξενοδοχείο Μαρίνα στα Θέρμα Ικαρίας είναι μια μικρή οικογενειακή μονάδα με ζεστή ατμόσφαιρα και σπιτική φροντίδα. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και έχουν καταπληκτική θέα στη θάλασσα, στο Αιγαίο Πέλαγος ή/και στο βουνό, που αγκαλιάζει το γραφικό οικισμό των Θέρμων. Τα Θέρμα και το παραδοσιακό Ξενοδοχείο Μαρίνα σας προσκαλούν να γνωρίσετε τις ομορφιές τους από κοντά και να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής, ανοίγματος ψυχής και χαλάρωσης στην Ικαρία.

Κατηγορία : Παραδοσιακό Κατάλυμα Β’ Κατηγορίας
Περίοδος Λειτουργίας : Μάιος – Οκτώβριος