Αλλαγές και ακυρώσεις κρατήσεων

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου παρακαλεί τους πελάτες να ενημερώνουν γραπτώς το ξενοδοχείο για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις των κρατήσεών τους το συντομότερο δυνατό.

Σε περίπτωση ακύρωσης, η πολιτική μας έχει ως εξής:

Σε περίπτωση ακύρωσης περισσότερο από 28 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη άφιξη, υπάρχει οικονομική επιβάρυνση της προκαταβολής που καταβλήθηκε από το ξενοδοχείο.

Για ακυρώσεις λιγότερο από 28 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη άφιξη, ο πελάτης θα χρεωθεί με το 100% της συνολικής διαμονής βάσει της κράτησης.

Σε περίπτωση ακύρωσης κατά την άφιξη, κατά τη διάρκεια της διαμονής ή μη εμφάνισης, ο πελάτης θα χρεωθεί με το 100% της συνολικής διαμονής βάσει της κράτησης.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση ή να τροποποιήσει, να αντικαταστήσει ή να αποσύρει οποιαδήποτε υπηρεσία, διευκόλυνση ή παροχή χωρίς προειδοποίηση, εάν αυτό είναι απαραίτητο. Στην περίπτωση αυτή, το ξενοδοχείο υποχρεούται να επιστρέψει ολόκληρο το ποσό που καταβλήθηκε για την κράτησή σας και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας παράσχει διαμονή σε άλλο κατάλυμα τουλάχιστον της ίδιας κατηγορίας, στην ίδια πόλη, με παρόμοιες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.

Για κρατήσεις που δεν επιστρέφονται, το πλήρες ποσό της κράτησης χρεώνεται ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της κράτησης και δεν επιτρέπονται τροποποιήσεις ή ακυρώσεις.

Η πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική κάρτα κατά τη στιγμή της κράτησης. Σε περίπτωση ακύρωσης, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει το 100% της κράτησης σε περίπτωση μη εμφάνισης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Η κράτηση αφορά έναν τύπο δωματίου για τη διάρκεια της διαμονής σας και όχι ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Εάν χρειαστεί να σας μεταφέρουμε σε άλλο δωμάτιο του οποίου η τιμή είναι χαμηλότερη από εκείνη της κράτησής σας, το ξενοδοχείο υποχρεούται να σας επιστρέψει τη διαφορά.